top of page
PointedFeet.jpg
ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ

Στην σχολή μας διδάσκεται το ρώσικο σύστημα Vaganova σε ερασιτεχνικά τμήματα
για όλες τις ηλικίες ( παιδιά, έφηβους και ενήλικες) , καθώς και σε προεπαγγελματικά τμήματα για την εισαγωγή των υποψηφίων σπουδαστών σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού. Το μάθημα γίνεται σε ομαδική μορφή ενώ δίνεται και η δυνατότητα του ιδιαίτερου και εκτελείται με τη συνοδεία πιάνου.

ballet-classes-dad9e2.jpg
ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Το μάθημα της μουσικοκινητικής αγωγής απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5,5 ετών. Στόχο έχει να εισάγει το παιδί στο κόσμο του χορού και της μουσικής με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, ενισχύοντας την ομαδικότητα, τη φαντασία, την καλλιτεχνική  έκφραση καθώς και τη πειθαρχία σε όρια και κανόνες. Με το μάθημα αυτό τα παιδιά ανακαλύπτουν το σώμα τους, δυναμώνοντας το μυϊκό τους σύστημα και βελτιώνοντας τα αντανακλαστικά τους, ενώ τα πρώτα βήματα στο κλασσικό χορό κάνουν την εμφάνιση τους.Το μάθημα εκτελείται με τη συνοδεία πιάνου.

jazz-dance-silhouette-1.jpg
MUSICAL-THEATER JAZZ

Το μάθημα αυτό μας ταξιδεύει στη σκηνή μεγάλων κινηματογραφικών μιούζικαλ του Hollywood. Μέσω της τεχνικής της jazz και της θεατρικής προσέγγισης του μαθήματος γινόμαστε μέρος μεγάλων έργων όπως  Grease, Chicago, West Side Story, Fame, Chorus Line, Cabaret, All that jazz  και πολλών άλλων. Το μάθημα γίνεται σε τμήματα εφηβικά και ενηλίκων .

images.jpg
STRETCHING-ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

Πρόκειται για ένα μάθημα που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων και σε όλες τις ηλικίες. Με μία σειρά διατατικών ασκήσεων και ασκήσεων ενδυνάμωσης το σώμα αποκτά ελαστικότητα ,ευλυγισία και δύναμη. Θεωρείται απαραίτητο μάθημα από τους χορευτές καθώς καλύπτει τις σωματικές τους ανάγκες .Η σημασία του γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς ενδείκνυται και για ανθρώπους με μυοσκελετικά προβλήματα.

iStock_000015500215Small.jpg
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

Η σχολή μας αναλαμβάνει το στήσιμο και τη χορογραφία γάμου, με την μουσική που θα επιλέξει το ίδιο το ζευγάρι. Μ΄ αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα ο χορός του ζευγαριού να πάρει μια πιο καλλιτεχνική-θεατρική διάσταση.

Lyrical-Contemporary-Dance-Lessons-North-Shields.jpg
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

Στη σχολή μας διδάσκεται η τεχνική Release και Limon και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες άνω των 8 ετών σε τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Ο σύγχρονος χορός έχει επιρροές από τον μοντέρνο χορό ενώ οι ρίζες του βρίσκονται στο κλασικό. Εστιάζει στην απελευθέρωση και εξοικονόμηση της σωματικής ενέργειας, με στόχο την φυσική προσέγγιση του ανθρώπινου σώματος. Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή τη τεχνική είναι η ελευθερία, η ροή,  και οι καμπύλες.

malaysia-top-10-dancing-studios.jpg
ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
(HIP-HOP/STREET-COMMERCIAL)

Ο μοντέρνος χορός είναι από τα δημοφιλέστερα είδη της εποχής μας, καθώς συμβαδίζει με αυτή και θεωρείται ο χορός της διασκέδασης, της εκτόνωσης και της έντασης. Με κύριο χαρακτηριστικό του τη μουσική του σήμερα, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 8 ετών και άνω σε τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων.

5a664606a24444183a8b4e0e-750-562.jpg
YOGA

Στη σχολή μας διδάσκεται το μάθημα της Hatha Yoga. Είναι η Yoga της προσωπικής ανάπτυξης και εξισορρόπησης καθώς και το πιο διαδεδομένο σύστημα yoga στη Δύση του οποίου η πρακτική αφορά κυρίως την πνευματική και ψυχική υγεία του ασκούμενου. Μαθαίνουμε να  σεβόμαστε τα όρια του σώματος μας, εναρμονίζουμε την κίνηση με την αναπνοή και τη συγκέντρωση. Αυτή η αρμονία θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τα όριά μας χωρίς καταπόνηση του σώματος μας. Το μάθημα απευθύνεται σε ενήλικες.

Heres-Why-You-Need-to-Start-Stretching-Every-Night-Before-Bed_608229548-fizkes.jpg
BALLETONING

Το Balletoning® είναι μια μέθοδος εκγύμνασης του σώματος βασισμένη πάνω σε ασκησιολόγιο και αρχές του κλασσικού, μοντέρνου, Jazz και σύγχρονου χορού. Σκοπός είναι η ενδυνάμωση του κέντρου και όλου του σώματος καθώς και η βελτίωση της ευκαμψίας, ελέγχου – συναρμογής και ισορροπίας μέσω της κίνησης! Το Balletoning® είναι ένα αερόβιο πρόγραμμα ιδανικό για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα δυνατό και αρμονικά καλλίγραμμο “χορευτικό” σώμα.

bottom of page